Wij worden vaak benaderd voor 'korte' of 'kleine' adviezen, wat natuurlijk heel fijn is. Echter, vanwege andere lopende projecten kunnen we dat vaak niet doen. Daar willen wij nu een oplossing voor bieden.. R I T Z Y
Doeltreffend

Een korte sessie van ongeveer 2 uur.

Heeft u behoefte aan een kort maar doeltreffend advies voor uw verbouw, nieuwbouw of wilt u gewoon eens iets veranderen aan uw woning, tuin of interieur?

Op een vast aantal dagen richting het einde van dit jaar willen wij nu korte sessies aanbieden waarmee wij u van dienst zouden kunnen zijn.Inzicht in onze uitgebreide

Stalen collectie

U kunt een sessie inplannen en bent dan welkom bij ons kantoor aan huis, persoonlijk en kleinschalig, om geheel vrijblijvend advies te verkrijgen op de vragen die u bezig houden.

Doordat wij een grote collectie stalen in huis hebben van o.a. raambekleding, parket vloeren, meubelstoffen, wandbekleding, vloerkleden, verfstalen, sanitair en bijvoorbeeld interieurbouw, kunnen wij u efficiënt en snel een beeld geven van de door ons geadviseerde kleuren en u direct de materialen bij de ontwerpen laten zien.


R I T Z Y

Hoe gaan we te werk?

U kunt middels onderstaande kalender eenvoudig een sessie inplannen.

Tijdens deze “speed-date” neemt u bijvoorbeeld uw tekening of foto’s mee, of u stelt de vragen waar u graag ons advies over zou willen verkrijgen.

 

Terwijl u geniet van een goede kop koffie of een smaakvol glas wijn, zullen wij u direct een advies uitbrengen en u zo goed mogelijk op weg helpen, en zullen dit proberen te visualiseren aan de hand van o.a. stalen, en voorbeelden.

Wij mailen u graag na het bezoek een samenvatting van het advies wat er besproken is en voegen daar schetsen en kleine ontwerpen aan toe.

(Verder uitgewerkte ontwerpen en bijvoorbeeld 3d renders op aanvraag.)


Wij bieden deze sessies nu eenmalig en beperkt aan voor 325,- euro (incl. btw.)


Eenvoudig

Inschrijven

Op de kalender hieronder ziet u de beschikbare dagen en tijden dat wij deze sessies aanbieden. De bevestiging na inschrijving ontvangt u in uw mail. En wat later zult u de factuur ontvangen.

Wij kijken uit naar uw bezoek!